×

Switch Account

Volume control from Fios remote - TCL Roku TV

SOLVED
Reply
Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎04-19-2018

Volume control from Fios remote - TCL Roku TV

Message 1 of 5
(8,929 Views)

I have been able to program my fios p265v5 remote to turn on/off my tcl tv, but I can't get it to control tv volume, or select apps (ex. Cable box) from tcl roku home screen.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Gold Contributor VII Gold Contributor VII
Gold Contributor VII
Posts: 1,856
Registered: ‎06-24-2018

Re: Volume control from Fios remote - TCL Roku TV

Message 3 of 5
(8,572 Views)

Press Ok and 0 simultaneously and the red light at top will stay on then type tcl 3 digit code. Then press play until tv turns off. Now here is the thing. Before you press ok to save. Turn tv back on using tv power on top left of remote also make sure volume works too. If all buttons dont work then press play again until you get the right code. Sometimes a code will work volume but not power or vice versa. Once you get the right code hit ok to save. Then red light will go off. 

View solution in original post

4 REPLIES 4
Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎06-22-2018

Re: Volume control from Fios remote - TCL Roku TV

Message 2 of 5
(8,601 Views)

i have same problem. the volume only works to lower and not raise it.

Highlighted
Gold Contributor VII Gold Contributor VII
Gold Contributor VII
Posts: 1,856
Registered: ‎06-24-2018

Re: Volume control from Fios remote - TCL Roku TV

Message 3 of 5
(8,573 Views)

Press Ok and 0 simultaneously and the red light at top will stay on then type tcl 3 digit code. Then press play until tv turns off. Now here is the thing. Before you press ok to save. Turn tv back on using tv power on top left of remote also make sure volume works too. If all buttons dont work then press play again until you get the right code. Sometimes a code will work volume but not power or vice versa. Once you get the right code hit ok to save. Then red light will go off. 

View solution in original post

Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎05-15-2020

Re: Volume control from Fios remote - TCL Roku TV

Message 4 of 5
(1,902 Views)

Important 

Highlighted
Moderator Moderator
Moderator
Posts: 10,130
Registered: ‎03-18-2013

Re: Volume control from Fios remote - TCL Roku TV

Message 5 of 5
(1,845 Views)

As this thread is now over two years old, it will be locked in order to keep discussions current. If you have the same or a similar question/issue we invite you to start a new thread on the topic.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.