Accessibility Resource Center Skip to main content
Get it fast with In-store & curbside pickup or same day delivery.

Volume control from Fios remote - TCL Roku TV

SOLVED
Reply
Jackiblu
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎04-19-2018

Volume control from Fios remote - TCL Roku TV

Message 1 of 5
(12,352 Views)

I have been able to program my fios p265v5 remote to turn on/off my tcl tv, but I can't get it to control tv volume, or select apps (ex. Cable box) from tcl roku home screen.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Edg1
Gold Contributor VII Gold Contributor VII
Gold Contributor VII
Posts: 1,938
Registered: ‎06-24-2018

Re: Volume control from Fios remote - TCL Roku TV

Message 3 of 5
(12,002 Views)

Press Ok and 0 simultaneously and the red light at top will stay on then type tcl 3 digit code. Then press play until tv turns off. Now here is the thing. Before you press ok to save. Turn tv back on using tv power on top left of remote also make sure volume works too. If all buttons dont work then press play again until you get the right code. Sometimes a code will work volume but not power or vice versa. Once you get the right code hit ok to save. Then red light will go off. 

View solution in original post

4 REPLIES 4
KayBee1
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎06-22-2018

Re: Volume control from Fios remote - TCL Roku TV

Message 2 of 5
(12,010 Views)

i have same problem. the volume only works to lower and not raise it.

Edg1
Gold Contributor VII Gold Contributor VII
Gold Contributor VII
Posts: 1,938
Registered: ‎06-24-2018

Re: Volume control from Fios remote - TCL Roku TV

Message 3 of 5
(12,003 Views)

Press Ok and 0 simultaneously and the red light at top will stay on then type tcl 3 digit code. Then press play until tv turns off. Now here is the thing. Before you press ok to save. Turn tv back on using tv power on top left of remote also make sure volume works too. If all buttons dont work then press play again until you get the right code. Sometimes a code will work volume but not power or vice versa. Once you get the right code hit ok to save. Then red light will go off. 

View solution in original post

Tiato65
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎05-15-2020

Re: Volume control from Fios remote - TCL Roku TV

Message 4 of 5
(5,311 Views)

Important 

LawrenceC
Moderator Moderator
Moderator
Posts: 10,514
Registered: ‎03-18-2013

Re: Volume control from Fios remote - TCL Roku TV

Message 5 of 5
(5,254 Views)

As this thread is now over two years old, it will be locked in order to keep discussions current. If you have the same or a similar question/issue we invite you to start a new thread on the topic.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.