Accessibility Resource Center Skip to main content
Get it fast with In-store & curbside pickup or same day delivery.

WHAT A NIGHTMARE! -TRYING TO UPGRADE DVR TO 500 GB

Reply
lyndi742
Contributor
Contributor
Posts: 4
Registered: ‎05-14-2013

WHAT A NIGHTMARE! -TRYING TO UPGRADE DVR TO 500 GB

Message 1 of 7
(964 Views)

Despite numerous attempts - chat - speaking w/agent, email to customer service (who ironically directed me to the "upgrademydvr" link -again didn't work) and I lost count of the numerous times I tried Online to

upgrade my DVR to the 500gb        motorola 7232-p2 hd dvr - I am running in a circle just like a good ole dog chasing  his tale. I have jumped through all the hoops, following all directions, using IE instead of Firefox, clearing cache, deleting temporary files, logging in, logging out, signing in, signing out, over and over and over  And I stil cannot upgrade my multiroom dvr to the

7232- 500gb version.  For whatever odd reason, even though my account shows 1 multroom dvr and 2 hd set top boxes when I try to upgrade - through every which way I possibly can online- link, web address, etc. - after a "review of my account" (ha!),

message states that my account "shows" that I have set top boxes and would I like to upgrade my account......and.....this brings me Back to my account, back to my dvr, back to "need more space! -get more now!" and the cycle starts all over again.....

What to do, how to rectify this? As I stated in an email to customer service after I explained all this - AGAIN - I cannot believe that there is no one at Verizon who can fix this issue - which as I have read previously on this forum seems to be a common occurrence.  And since - as I have been told by agents, customer service, chat people, and tech support etc. - this 500gb "upgraded" dvr can ONLY BE ORDERED ONLINE!  Is there a solution or end to this Nightmare of an issue because I was hoping that waking up to a new day would have a resolution to this issue.  Thanks for any help.

6 REPLIES 6
PJL
Gold Contributor V
Gold Contributor V
Posts: 2,069
Registered: ‎08-07-2008

Re: WHAT A NIGHTMARE! -TRYING TO UPGRADE DVR TO 500 GB

Message 2 of 7
(959 Views)

It sound like you MAY be experiencing the "sign in loop" syndrome.  Try clearing the cookies, etc. again, but this time include the SSL state of your IE settings.  You can find this setting on the Tools menu, Internet settings, Content tab, under certificates.  I had the loop thing happening for me and this fixed it.  I can't guarantee it works, so let us know one way or the other.

lyndi742
Contributor
Contributor
Posts: 4
Registered: ‎05-14-2013

Re: WHAT A NIGHTMARE! -TRYING TO UPGRADE DVR TO 500 GB

Message 3 of 7
(942 Views)

ok, tried your solution and unfortunately, it did not work.  For a moment there, I was hopeful, but it seems that

the circle of distress continues.  Any other suggestions, anyone???  out there??

LawrenceC
Moderator Moderator
Moderator
Posts: 10,644
Registered: ‎03-18-2013

Re: WHAT A NIGHTMARE! -TRYING TO UPGRADE DVR TO 500 GB

Message 4 of 7
(935 Views)

Hi lyndi742,

 

Please go to your profile page for the forum by clicking on your name, and look at the top of the middle column where you will find an area titled "My Private Support Cases".  There you will find a link to the private board where you and the agent may exchange information. This should be checked on a frequent basis as the agent may be waiting for information from you before they can proceed with any actions. Please keep all correspondence regarding your issue in the private support portal.

Pjrocks
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎05-15-2013

Re: WHAT A NIGHTMARE! -TRYING TO UPGRADE DVR TO 500 GB

Message 5 of 7
(884 Views)

I am having the same issue.  Tried a chat last night and they couldn't help either.

Verizon_Support
Employee Employee
Employee
Posts: 3,200
Registered: ‎04-10-2013

Re: WHAT A NIGHTMARE! -TRYING TO UPGRADE DVR TO 500 GB

Message 6 of 7
(742 Views)

Linda,

 

We never heard back from you on the issue. If you still require further assistance please open a new thread and let us know whats going on.

 

Josh B

Verizon_Support
Employee Employee
Employee
Posts: 3,200
Registered: ‎04-10-2013

Re: WHAT A NIGHTMARE! -TRYING TO UPGRADE DVR TO 500 GB

Message 7 of 7
(699 Views)

Hello lyndi742,

 

We were able to resolve this issue for you. We are going to close your private support case. Please let us know if there is anything else we can do to help!

 

Thank you and Happy Independence Day!


-Rachel

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Have a spare Fios-G1100?Learn how to bridge it into your network
Get Started


Covid19

Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.