×

Switch Account

caller ID

SOLVED
Reply
Highlighted
Silver Contributor IV
Silver Contributor IV
Posts: 588
Registered: ‎12-22-2009

caller ID

Message 1 of 6
(1,118 Views)

Anyone experiencing problems with caller ID on their TV sets?

5 REPLIES 5
Highlighted
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 5,175
Registered: ‎08-05-2008

Re: caller ID

Message 2 of 6
(1,091 Views)

@topdog wrote:

Anyone experiencing problems with caller ID on their TV sets?


What kind of problems? I have had it working pretty much flawlessly for several years, but a week or two ago I did experience one call where the Caller ID pop-up never appeared on the TV at all. Calls that day both before and after that one call displayed just fine. I have no idea why that one call failed, or of course whether there may have been other failures at other times.

 

Have you tried the Caller ID TroubleShoot dialog under InHomeAgent in the Customer Support area of the Menu? Whatever problem you are experiencing, it might help.

 

__________________________________
Justin
FiOS TV, 25/25 Internet, and Digital Voice user
QIP7232, QIP7100-P2, IMG 1.9.4
Keller, TX 76248 (VHO 1)

Highlighted
Gold Contributor V
Gold Contributor V
Posts: 2,070
Registered: ‎08-07-2008

Re: caller ID

Message 3 of 6
(1,077 Views)

@Justin wrote:

@topdog wrote:

Anyone experiencing problems with caller ID on their TV sets?


What kind of problems? I have had it working pretty much flawlessly for several years, but a week or two ago I did experience one call where the Caller ID pop-up never appeared on the TV at all. Calls that day both before and after that one call displayed just fine. I have no idea why that one call failed, or of course whether there may have been other failures at other times.

 

Have you tried the Caller ID TroubleShoot dialog under InHomeAgent in the Customer Support area of the Menu? Whatever problem you are experiencing, it might help.

 

__________________________________
Justin
FiOS TV, 25/25 Internet, and Digital Voice user
QIP7232, QIP7100-P2, IMG 1.9.4
Keller, TX 76248 (VHO 1)


Justin, I have seen a call come in with no caller id information too, and it was clearly  spoofed caller id call.  When I answered it was a telemarketer.  Spoofing caller id is against the law but they do it all the time.

Highlighted
Silver Contributor IV
Silver Contributor IV
Posts: 588
Registered: ‎12-22-2009

Re: caller ID

Message 4 of 6
(1,052 Views)

We were unable to correct the problem through troubleshooting.  Verizon tech was also unable to correct it.  This morning I got a call ftrom Verizon telling us that they had found a problem on their end and corrected it.  So it is now working again.  We have found that usually if  caller ID stops working, it will return without doing anything. 

I like it because I can not answer the phone if I do not recognize the caller.

Highlighted
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 5,175
Registered: ‎08-05-2008

Re: caller ID

Message 5 of 6
(1,041 Views)

@topdog wrote:

We were unable to correct the problem through troubleshooting.  Verizon tech was also unable to correct it.  This morning I got a call ftrom Verizon telling us that they had found a problem on their end and corrected it.  So it is now working again.  We have found that usually if  caller ID stops working, it will return without doing anything. 

I like it because I can not answer the phone if I do not recognize the caller.


Glad it is working again. I agree, I have had Caller ID since the very beginning and along the way, occasionally it has quit working at all, and I have always just waited a day or two and it has started working again. Just one of life's little mysteries I guess..... Smiley Happy

 

__________________________________
Justin
FiOS TV, 25/25 Internet, and Digital Voice user
QIP7232, QIP7100-P2, IMG 1.9.4
Keller, TX 76248 (VHO 1)

Highlighted
Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 6,819
Registered: ‎08-23-2008

Re: caller ID

Message 6 of 6
(990 Views)

Yea my AT&T cell phone will not send it to my Media Center PC.Smiley LOL

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.