×

Switch Account

channel loss

Reply
Contributor billy-zane
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎07-10-2009
Message 1 of 15
(1,980 Views)

About midnight EDT 9/612 my system lost 80% of the channels. I get a channel currently unavailable screen and calls to Verizon get dropped or sent to never ending musaque/

14 REPLIES 14
Highlighted
Copper Contributor jackiel
Copper Contributor
Posts: 13
Registered: ‎05-26-2012
Message 2 of 15
(1,964 Views)

I have the same issue. I'm in Westchester, NY. Lost most channels above 49 at 12:04 AM. Looking at Verizon's Support Twitter accnt (@VerizonSupport), most users reporting FIOS TV channel problems seem to be in NY. So far Verizon itself has not reported anything... Why have a twitter feed if you don't use it for timely updates, Verizon?

Contributor rtt470
Contributor
Posts: 3
Registered: ‎09-05-2012
Message 3 of 15
(1,959 Views)

I'm in Central NJ and have the same problem. You are not alone.

Contributor rtt470
Contributor
Posts: 3
Registered: ‎09-05-2012
Message 4 of 15
(1,956 Views)

I ran the auto-fix Inhome agent to no avail.

Bronze Contributor I
Bronze Contributor I
Posts: 147
Registered: ‎11-18-2009
Message 5 of 15
(1,922 Views)
Tv outage in NY. 483 channela out.
Copper Contributor Coachdny
Copper Contributor
Posts: 21
Registered: ‎08-15-2012
Message 6 of 15
(1,883 Views)

Same hear in Queens NY

Contributor bnbreilly
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎09-05-2012
Message 7 of 15
(1,853 Views)

Putnam County as well I'm having the same issues???? Anyone know when this will be fixed?

Contributor criggs
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎09-05-2012
Message 8 of 15
(1,852 Views)

Finally got a message from Twitter@VErizonSupport (DM) and finally got someone to pick up on the phone.

 

All they know is that 483 channels are down.  They have no idea how long it will be down, they have no intention of posting any public announcement for "security" reasons.  Can you believe that???

Contributor bnbreilly
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎09-05-2012
Message 9 of 15
(1,846 Views)

Wow.... How absolutely insane. Verizon needs to get this straightened out because I don't pay for things I don't recieve. So much for customer support.....

Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 52
Registered: ‎10-09-2011
Message 10 of 15
(1,652 Views)

Same here at 5:00AM today in Staten Island NY.  It first said "incompatible audio signal" and I went crazy trying to see what was wrong.  I was about to start changing inputs on my Sharp but I knew they weren't wrong.  Rebooted several times.  And then called tech support to find out that most channels were out.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.



Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.