×

Switch Account

clock on display

SOLVED
Reply
Highlighted
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 36
Registered: ‎09-03-2008

clock on display

Message 1 of 5
(6,383 Views)

Has anyone had problems gettitng the clock to display after IMG upgrade to 1.6?

 

Noticed today that all my boxes display the channel. When I tried to change to clock in the settings menu, it would not hold and continued the channel display.

 

Thanks

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Gold Contributor VII Gold Contributor VII
Gold Contributor VII
Posts: 1,796
Registered: ‎08-06-2008

Re: clock on display

Message 2 of 5
(6,363 Views)
You have to press menu and look for the set top box settings. Go to front display and change from channel display to clock display.

View solution in original post

4 REPLIES 4
Highlighted
Gold Contributor VII Gold Contributor VII
Gold Contributor VII
Posts: 1,796
Registered: ‎08-06-2008

Re: clock on display

Message 2 of 5
(6,364 Views)
You have to press menu and look for the set top box settings. Go to front display and change from channel display to clock display.

View solution in original post

Highlighted
Gold Contributor V
Gold Contributor V
Posts: 1,426
Registered: ‎08-05-2008

Re: clock on display

Message 3 of 5
(6,349 Views)
He already said he went into the Settings Menu to fix it. I have seen other people post the same thing. It's a bug with the new 1.6 version. I don't know if the others were able to get it corrected or not.
Highlighted
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 36
Registered: ‎09-03-2008

Re: clock on display

Message 4 of 5
(6,349 Views)
I did that on each stb several times, it would not hold. Strangely though, one HD only box shows clock. All others including DVR show only channel.
Highlighted
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 36
Registered: ‎09-03-2008

Re: clock on display

Message 5 of 5
(6,299 Views)

Tried yesterday on remaining boxes and they finally started to display clock.

 

Thanks

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.