×

Switch Account

just installed new 7232 stb, not receiving some HD channels

Reply
Highlighted
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 17
Registered: ‎10-13-2008

just installed new 7232 stb, not receiving some HD channels

Message 1 of 2
(548 Views)
Well, I finally hooked up the new 7232 STB late yesterday. After doing some playing around with it, I noticed that a decent amount of HD channels aren't coming in. USA, a few of the sports channels, and some other random HD channels aren't working. Also, the SD channel for the Big Ten Network isn't working. They all worked fine through my old box. The channels that aren't working will either have a message that says that the channel is currently unavailable or a very scrambled pixelated picture might come up. Could there be a problem in the way I installed it? I just let it initialize on its own when I hooked everything up. I hope they didn't send me a bad box after waiting all this time to get it. Not gonna be home much this week so not sure when I'll get the chance to call them when I'm home with the stb, so I thought I'd ask for some advice on here first. Thanks.
1 REPLY 1
Highlighted
Gold Contributor II
Gold Contributor II
Posts: 991
Registered: ‎11-06-2012

Re: just installed new 7232 stb, not receiving some HD channels

Message 2 of 2
(542 Views)

Check your connections and make sure none are loose. Not much to installing it, so that is the only problem I can't think of there.

Also try:

Menu > Customer Support > Fix FiOS TV Issues.  That may help.

Menu > Settings > Video Settings and  make sure it is set up to match your TV.

Menu > Customer Support > Self Diagnostics.     If anything looks wrong that info may help if you have to call customer support.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.