×

Switch Account

I am not getting the internet speed I am paying for!

Reply
Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎11-19-2011

I am not getting the internet speed I am paying for!

Message 1 of 5
(939 Views)

My plan is a 5-7mbps.

This is what i have been getting for the past 3 weeks now.

http://www.speedtest.net/result/1601982894.png

 

Transceiver Revision 3.3.6.10.0.1
Vendor ID Code 4D54
Line Mode ADSL_G.dmt
Data PathINTERLEAVED
 
Transceiver InformationDown Stream PathUp Stream Path
DSL Speed (Kbits/Sec)1504768
Margin (dB)14.210.0
Line Attenuation (dB)38.824.0
Transmit Power (dBm)17.111.9

 

4 REPLIES 4
Highlighted
Employee Emeritus Employee Emeritus
Employee Emeritus
Posts: 3,220
Registered: ‎02-24-2011

Re: I am not getting the internet speed I am paying for!

Message 2 of 5
(890 Views)

Sorry to hear that you are having slow speeds. I have sent you a private message to get more information from you.

Anthony_VZ

**If someones post has helped you, please acknowledge their assistance by clicking the red thumbs up button to give them Kudos. If you are the original poster and any response gave you your answer, please mark the post that had the answer as the solution**

Notice: Content posted by Verizon employees is meant to be informational and does not supersede or change the Verizon Forums User Guidelines or Terms or Service, or your Customer Agreement Terms and Conditions or plan

Highlighted
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 7,486
Registered: ‎12-15-2010

Re: I am not getting the internet speed I am paying for!

Message 3 of 5
(849 Views)

Your line's in bad shape. Try plugging your modem into your NID to see if you can get better statistics.

 

See this FAQ for what a NID is: http://www.dslreports.com/faq/1317

Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎11-25-2011

Re: I am not getting the internet speed I am paying for!

Message 4 of 5
(844 Views)

Yup need help too...

 

I've been on HSI Advanced (3.8-7Mbps) and this is what I get...

 

http://www.speedtest.net/result/1613105070.png

 

http://www.pingtest.net/result/51277059.png

 

Have tried resetting the modem, etc.

 

And Verizon is trying to sell me Fios? You've got to be kidding me...

Highlighted
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 7,486
Registered: ‎12-15-2010

Re: I am not getting the internet speed I am paying for!

Message 5 of 5
(833 Views)

@ritoh wrote:

Yup need help too...

 

I've been on HSI Advanced (3.8-7Mbps) and this is what I get...

 

http://www.speedtest.net/result/1613105070.png

 

http://www.pingtest.net/result/51277059.png

 

Have tried resetting the modem, etc.

 

And Verizon is trying to sell me Fios? You've got to be kidding me...


Transceiver Statistics along with a Speedtest would help us identify what the problem is with your line. Also, FiOS doesn't see these kinds of issues unless there's a network problem. It's not isolated down to a handful of lines or to a single line like it is with a lower capacity DSL network. I can't blame Verizon for wanting to sell it anyways, considering how expensive of a network it is. Honestly if you have FiOS available, why put up with DSL at this point? Verizon does have a super secret budget Data package available via FiOS that mirrors DSL Speeds and costs about the same, so perhaps that could be a consideration. You just need to egg them into revealing the package details.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.