Accessibility Resource Center Skip to main content
Get it fast with In-store & curbside pickup or same day delivery.

did i do that?

Reply
beaclown
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎03-29-2011

did i do that?

Message 1 of 2
(740 Views)

browser- i.e., google chrome; o.s.- vista; installation from wall jack - "T" -filter - "T"-phone

                                                                                                                              |                   - filter- answering machine

                                                                                                                               - actiontec gt704wgb- ethernet cable - desktop comp.

speed results: downloading- 1.49 and uploading 0.385 according to the test. the plan is 1.5-3 

i noticed that all lights are solid except for the ethernet and wireless (blinking). i also noticed that the computer hardware is a yellow ! beside the 6T04 adapter. (networking) please help me so i can sleep better at night!

1 REPLY 1
Smith6612
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 7,556
Registered: ‎12-15-2010

Re: did i do that?

Message 2 of 2
(687 Views)

Can you describe to us what is the problem more in depth? The yellow caution symbol over the 6to4 adapter is nothing to be concerned about for the time being, as that would be an IPv6 to IPv4 tunneling adapter.

 

If you're concerned about both the speed as well as the blinking lights, we can take a look at those.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.