Accessibility Resource Center Skip to main content
Get it fast with In-store & curbside pickup or same day delivery.

Caller ID

SOLVED
Reply
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 23
Registered: ‎07-17-2011

Caller ID

Message 1 of 11
(4,337 Views)

I would like to see a caller ID log setting to review calls on my fios TV. Currently the settings do not allow a log review  and your tv has to be on in order to view callers. In the caller ID menu would it be possible to add a listing to view calls??

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Employee Emeritus Employee Emeritus
Employee Emeritus
Posts: 3,216
Registered: ‎02-24-2011

Re: Caller ID

Message 2 of 11
(4,318 Views)

A future enhancement of the set top boxes is going to include that. It was a suggestion brought up alot by customers so we are going to be implementing that. If you have other good suggestions, please search on the idea exchange and cast your vote. There may be another member who made the same suggestion. If not, please add a new idea so your fellow community members can comment and vote on your suggestion. http://forums.verizon.com/t5/Verizon-Idea-Exchange/ct-p/ideaexchange . The Verizon Idea Exchange is there for you to submit your ideas and suggestions to Verizon so that we can consider them as we innovate our products and services.

Anthony_VZ

**If someones post has helped you, please acknowledge their assistance by clicking the red thumbs up button to give them Kudos. If you are the original poster and any response gave you your answer, please mark the post that had the answer as the solution**

Notice: Content posted by Verizon employees is meant to be informational and does not supersede or change the Verizon Forums User Guidelines or Terms or Service, or your Customer Agreement Terms and Conditions or plan

View solution in original post

10 REPLIES 10
Employee Emeritus Employee Emeritus
Employee Emeritus
Posts: 3,216
Registered: ‎02-24-2011

Re: Caller ID

Message 2 of 11
(4,319 Views)

A future enhancement of the set top boxes is going to include that. It was a suggestion brought up alot by customers so we are going to be implementing that. If you have other good suggestions, please search on the idea exchange and cast your vote. There may be another member who made the same suggestion. If not, please add a new idea so your fellow community members can comment and vote on your suggestion. http://forums.verizon.com/t5/Verizon-Idea-Exchange/ct-p/ideaexchange . The Verizon Idea Exchange is there for you to submit your ideas and suggestions to Verizon so that we can consider them as we innovate our products and services.

Anthony_VZ

**If someones post has helped you, please acknowledge their assistance by clicking the red thumbs up button to give them Kudos. If you are the original poster and any response gave you your answer, please mark the post that had the answer as the solution**

Notice: Content posted by Verizon employees is meant to be informational and does not supersede or change the Verizon Forums User Guidelines or Terms or Service, or your Customer Agreement Terms and Conditions or plan

View solution in original post

Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎07-30-2011

Re: Caller ID

Message 3 of 11
(4,088 Views)

i have two telephones on FIOS in my house.   i cam see the caller ID for both lines  on my TVs. However, the calling log is shown for one line only.  it shows my secondary line which is not important to me and does not show the log for main number.  please resolve this issue 

Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎08-30-2011

Re: Caller ID

Message 4 of 11
(2,955 Views)

Caller ID not showing up on TV screen.  Menu tells me that caller ID is enabled.

Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎08-30-2011

Re: Caller ID

Message 5 of 11
(2,947 Views)

I also have no caller ID on the TV. This was working before we lost power in the recent Hurricane Irene power outage.

 

                                                                                                                Rollingthunder2

Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 86
Registered: ‎09-26-2010

Re: Caller ID

Message 6 of 11
(2,785 Views)

So, with all the NEWS about Earthquakes and Hurricanes I think this is a minor flaw but

the caller id stops working anytime there is a POWER OUTAGE to the router.

 

We need a remedy to reset the SETTING. Tried to disable then enable   to no avail.

 

We also need a setting to stop the Credit Services telephone calls from ever reaching us!  LOL Can't block a number that is listed fraudulently or PRIVATE but 'No, I don't want to give you my credit card number to lower my interest rate Rachel'.

Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎10-30-2010

Re: Caller ID

Message 7 of 11
(2,591 Views)

Typical Verizon. No answer. 

 

CAN YOU HEAR ME NOW? ? ? How does one reset Called ID on the TV???????

Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎01-16-2012

Re: Caller ID on television not working

Message 8 of 11
(2,090 Views)

Sometimes the caller id on my tv does not work at all and sometimes the number shows up after you finished speaking on the phone  service has not bee working right for the past couple of months.

Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎04-24-2012

Re:How can I access Caller ID LOG record?

Message 9 of 11
(1,839 Views)

Is there any way to review the phone numbers that were ID'ed by Caller ID somewhere in the Verizon system?  I don't have a chance to write down the numbers because 15 seconds isn't enough time to grab a pen and paper.  I want the ID phone number because I prosecute fraudulent and illegal phone calls  and I need the entire phone number.  Is the too technical for anybody at Verizon?  HELP! 

Gold Contributor VII Gold Contributor VII
Gold Contributor VII
Posts: 1,759
Registered: ‎05-22-2010

Re: Re:How can I access Caller ID LOG record?

Message 10 of 11
(1,831 Views)

Currently available for Fios Digital Voice customers only.  Menu, Settings, FIOS Digital Voice then call logs.  Voice mail is also available there.

 

For caller id not working they recently added a trouble shooter in menu, settings, in-home-agent.  Appears to work.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.