quick menu

Removing out going caller ID blocking permanently

Removing out going caller ID blocking permanently

SOLVED
Reply
Contributor carldl14
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎02-06-2017
Message 1 of 7
(5,720 Views)

I want to remove my outgoing caller ID block permanently. I want other people able to see my number. I know it is just a few numbers I press, but I can't find that info anywhere.

6 REPLIES
Gold Contributor II Gold Contributor II
Gold Contributor II
Posts: 4,437
Registered: ‎12-16-2012
Message 2 of 7
(5,710 Views)

If you have FIOS Digital Voice you can enable and disable via the website or by entering *31 on your phone.  If you don't have Digital voice, some other Verizon offering have a smilar included feature, and for others it may be an extra cost feature.

 

FIOS phone Star codes (may be the same for non-fios phones and may not)

Star Code Reference Chart

These are the access codes you can use to activate/deactivate

these FiOS Digital Voice features. For additional instructions,

please turn to the appropriate feature section.

FiOS Digital Voice Feature Telephone Access Codes

Call Forwarding – Activate *72

Call Forwarding – Disable *73

Call Return *69

Call Trace *57

Call Waiting – Activate *43

Call Waiting – Disable *44

Call Waiting – Disable per Call Activate *70

Outgoing Caller ID Block – Activate *31

Outgoing Caller ID Block – Disable *32

Outgoing Caller ID – Block Per Call Activate *67

Outgoing Caller ID – Allow Per Call Activate *82

Speed Dial 100 program

To use, dial # + 2-digit speed dial code *75

 

Contributor jan18
Contributor
Posts: 3
Registered: ‎08-12-2017
Message 3 of 7
(3,017 Views)

Unhelpful.  I too want to allow my name/number to appear when I place a call and not have to *82 for certain calls to go through.  SHOULD BE SIMPLE!!!! I have a landline.

Contributor jan18
Contributor
Posts: 3
Registered: ‎08-12-2017
Message 4 of 7
(3,015 Views)

Do you have a landline? Were you successful in removing the block? How? Thank you.

Contributor theking
Contributor
Posts: 4
Registered: ‎01-24-2009
Message 5 of 7
(2,896 Views)

dial  *32

Gold Contributor II Gold Contributor II
Gold Contributor II
Posts: 4,437
Registered: ‎12-16-2012
Message 6 of 7
(2,779 Views)

*32 was in the list I posted.

Contributor buckeyebelle
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎02-06-2019
Message 7 of 7
(139 Views)

I dialed *32 on my landline phone and all I get is a busy signal 

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.

My Fios App
Fios TV App
Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.
 

My Verizon

  • Add or Change Plan
  • Suspend My Service
  • Apps

Support

Watch Fios