Annoying new "feature" of this forum input page

SOLVED
Reply
Highlighted
Gold Contributor VII Gold Contributor VII
Gold Contributor VII
Posts: 2,153
Registered: ‎11-10-2009

Annoying new "feature" of this forum input page

Message 1 of 12
(5,080 Views)

It may be just my machine but it only appears to happen on the forum post message/reply page.

I'll respond to a question and the entry page will come up, can select quote and the original question will appear as a quote.  Start typing an answer and hit enter to get a new line and the message gets sent.  Appears to happen randomly.  Quite often if I mistype and hit backspace a couple of times its sends.

I have to believe it's something on the page that is running real slow and finally completes as I'm in the middle of typing.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Admin Emeritus Admin Emeritus
Admin Emeritus
Posts: 399
Registered: ‎06-10-2010

Re: Annoying new "feature" of this forum input page

Message 11 of 12
(1,264 Views)

OK, Lithium is telling us this was fixed with the latest forums upgrade this week. Please take a look and let me know if you still have the issue, as we have not been able to duplicate.

View solution in original post

11 REPLIES 11
Highlighted
Gold Contributor IV
Gold Contributor IV
Posts: 1,217
Registered: ‎12-14-2009

Re: Annoying new "feature" of this forum input page

Message 2 of 12
(5,067 Views)

What browser are you using?  Have you tried a different one?

 

I'm using IE8 and for a while I was running this site in compatiblity mode.  I'd see some funny behavor when trying to create a reply.  Lately, though, the site seems to run OK without campatiblty mode and I haven't see those problems.

 

edit:

FWIW, I've never seen those particular problem you described.  My issues were more that I'd type a sentence and then the page would stop responding.  I'd have to sit there for a minute or two before I could resume typing.  But, as I said above, it's not doing it any more.

 

 

 

Highlighted
Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 6,820
Registered: ‎08-23-2008

Re: Annoying new "feature" of this forum input page

Message 3 of 12
(5,048 Views)

 


@viafax999 wrote:

It may be just my machine but it only appears to happen on the forum post message/reply page.

I'll respond to a question and the entry page will come up, can select quote and the original question will appear as a quote.  Start typing an answer and hit enter to get a new line and the message gets sent.  Appears to happen randomly.  Quite often if I mistype and hit backspace a couple of times its sends.

I have to believe it's something on the page that is running real slow and finally completes as I'm in the middle of typing.


 

I have seen activity as described. The cursor does not always appear where it should and the post button seems to be active. I have to go back and forth clicking in the edit box for the cursor to show up. It gets strange at times.

 

Firefox 3.6.13

Highlighted
Gold Contributor VII Gold Contributor VII
Gold Contributor VII
Posts: 2,153
Registered: ‎11-10-2009

Re: Annoying new "feature" of this forum input page

Message 4 of 12
(4,981 Views)

@prisaz wrote:

 


@viafax999 wrote:

It may be just my machine but it only appears to happen on the forum post message/reply page.

I'll respond to a question and the entry page will come up, can select quote and the original question will appear as a quote.  Start typing an answer and hit enter to get a new line and the message gets sent.  Appears to happen randomly.  Quite often if I mistype and hit backspace a couple of times its sends.

I have to believe it's something on the page that is running real slow and finally completes as I'm in the middle of typing.


 

I have seen activity as described. The cursor does not always appear where it should and the post button seems to be active. I have to go back and forth clicking in the edit box for the cursor to show up. It gets strange at times.

 

Firefox 3.6.13


Exactly what I'm seeing, IE8 with compat view

Just happened again

also Chrome

Started happening several weeks back and is intensely annoying.  has happened on every response I've made so far this morning.

Would be nice if one of the development team looked at it.

Highlighted
Gold Contributor IV
Gold Contributor IV
Posts: 1,217
Registered: ‎12-14-2009

Re: Annoying new "feature" of this forum input page

Message 5 of 12
(4,946 Views)

Did you try IE8 with compatibility view off?  That seemed to have fixed similar problems here.

Highlighted
Admin Emeritus Admin Emeritus
Admin Emeritus
Posts: 201
Registered: ‎10-21-2009

Re: Annoying new "feature" of this forum input page

Message 6 of 12
(4,938 Views)

Thanks for letting us know. Prisaz, did you say you are also on IE8?

Highlighted
Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 6,820
Registered: ‎08-23-2008

Re: Annoying new "feature" of this forum input page

Message 7 of 12
(4,910 Views)

"Firefox 3.6.13"

 

Also IE:8 from work which seems to do it more often. Firefox not as oftem. With IE8: the problem is constantly duplicated with almost every session.

Highlighted
Gold Contributor VII Gold Contributor VII
Gold Contributor VII
Posts: 2,153
Registered: ‎11-10-2009

Re: Annoying new "feature" of this forum input page

Message 8 of 12
(4,294 Views)

Any chance this issue will get addressed soon?

 

It is VERY annoying and happens all the time between 10 and 20 seconds after starting a response.

 

The cursor appears to move somewhere else.  Strangely you can't put the cursor back by clicking in the body area of the response but you can click on the title and then the response body to get it back.

Highlighted
Admin Emeritus Admin Emeritus
Admin Emeritus
Posts: 201
Registered: ‎10-21-2009

Re: Annoying new "feature" of this forum input page

Message 9 of 12
(4,276 Views)

I haven't been able to duplicate it here, but I will put in a request to our engineering team. Any other info you can provide will be helpful (if there is any more to provide). Thanks!

Highlighted
Admin Emeritus Admin Emeritus
Admin Emeritus
Posts: 399
Registered: ‎06-10-2010

Re: Annoying new "feature" of this forum input page

Message 10 of 12
(3,967 Views)

I've submitted this to Lithium. They may want further clarification, so I'll post any requests for more info here.

 

Doug

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.