×

Switch Account

Forum Subject popup issue

Forum Subject popup issue

Reply
Highlighted
Silver Contributor III
Silver Contributor III
Posts: 402
Registered: ‎07-07-2010
Message 1 of 3
(2,699 Views)

When I hover the mouse pointer over the Subject line in a forum list page, it pops up a box showing the text of the first poster. I believe this is normal activity (although to be honest I never noticed it before today).  Instead, on my new PC, a series of boxes appear that shows "This widget can not be displayed". This happens only after the first occurrence of the popup. If I leave the forum site and return, the correct popup shows, but only once. I recently started using a new Acer pc with Windows7 and IE8. Am I possibly missing some installation or setup that the installer put on the old pc, or ??

2 REPLIES 2
Highlighted
Moderator Emeritus Moderator Emeritus
Moderator Emeritus
Posts: 6,232
Registered: ‎04-29-2009
Message 2 of 3
(2,697 Views)

The issue has been noted and reported. It will be looked into. Thanks for taking the time to post for other users who may experience the same problem.

Highlighted
Silver Contributor III
Silver Contributor III
Posts: 402
Registered: ‎07-07-2010
Message 3 of 3
(2,674 Views)

Attached is a screen shot. I have further discovered that it only occurs after I have posted anything.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.