×

Switch Account

Getting an error while trying to post to forum

Reply
Highlighted
Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 256
Registered: ‎09-26-2011

Getting an error while trying to post to forum

Message 1 of 3
(612 Views)

Some kind of server error. What is up with this site?

 

Ok this finally worked.  I was getting some HTTP Status 500-  Error.  

 

I was originally posting because my DVR taped 2 shows of same episode and i had that show set to Record First Run Only.  I will monitor this.

 

2 REPLIES 2
Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 3
Registered: ‎02-29-2020

Cannot Post Message to Forum

Message 2 of 3
(524 Views)

When I try to post a message I get this error: 

"HTTP Status 500 -
type Status report

message

description The server encountered an internal error that prevented it from fulfilling this request.

Apache Tomcat/7.0.69"  

(now able to post but the first few times the system did not redirect me to sign up with a dedicated username for the forum but only returned the error)

Highlighted
Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 256
Registered: ‎09-26-2011

Get error message when i post here. Happens frequently.

Message 3 of 3
(461 Views)

This needs to be fixed. This keeps happening. I am trying to post about an issue, and then the post doesnt even take. Why does this happen?  I get an error message sometimes. This is about 50 -60% of the time.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.