Accessibility Resource Center Skip to main content
Have a phone you love? Get up to $500 when you bring your phone.

Eudora 5.1 > Cannot send or receive mail even after "correct" settings entered

Reply
flameout66
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 6
Registered: ‎06-14-2015

Eudora 5.1 > Cannot send or receive mail even after "correct" settings entered

Message 1 of 3
(1,166 Views)

I recently joined Fios after the reps assured me I could use Eudora with Verizon as I had with Comcast.

 

It'd be tough to switch programs at this point since I have 15+ years worth of emails, folders, etc.

---------------------

 

 

I changed the settings to the ones all shown all over this forum & the internet, but still cannot send or receive.

 

I get an SSL Negotiation error immediately upon hitting the send or check email button.

 

Below are pics of all my settings, along with the error message.

 

Any help would be great.

 

thanx alot.

 

gettingstarted.jpgincoming.jpgchecking.jpgsending.jpgports.jpgperson-generic.jpgperson-incoming.jpgperson-error.jpgerror.jpg

 

2 REPLIES 2
somegirl
Platinum Contributor II Platinum Contributor II
Platinum Contributor II
Posts: 3,149
Registered: ‎09-15-2009

Re: Eudora 5.1 > Cannot send or receive mail even after "correct" settings entered

Message 2 of 3
(1,132 Views)

This is for an updated version of Eudora (7.1), but you may find it helpful:

http://forums.verizon.com/t5/Verizon-net-Email/problems-sending-email-what-authentication-is-needed/...

 

Everything else I could find with a quick search suggested you have to update Eudora to resolve this issue.

--
If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.

"All knowledge is worth having."
flameout66
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 6
Registered: ‎06-14-2015

Re: Eudora 5.1 > Cannot send or receive mail even after "correct" settings entered

Message 3 of 3
(1,018 Views)

Sorry for the late reply....

 

Thanx much for the info. I'll see if anything there helps and I'll get back.

 

Though, I doubt I need 7.1 since many are using 5.1

 

 

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Have a spare Fios-G1100?Learn how to bridge it into your network
Get Started


Covid19

Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.
Modal Dialogue Title