Accessibility Resource Center Skip to main content
Get up to $500 when you bring your phone. Plus, waived smartphone activation fee when you buy online. Limited time offer.
end of navigation menu

HELP!!! Bad Gateway Error on Remote DVR website

Reply
AAT
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 8
Registered: ‎02-06-2012

HELP!!! Bad Gateway Error on Remote DVR website

Message 1 of 4
(1,269 Views)

I'm having a problem with connecting to my DVRs remotely.  I keep getting a bad gateway error.  I also looked in the port forwarding settings of my router and I see both the STB boxes with a UDP port in a disabled status.  I can't delete the rules.  Apparently the live chat doesn't work for my area (Maryland) and I need to contact Verizon. The forums state I need the gateway remapped.  Can someone PM me or contact me?  This what I see in the firewall settings.  Thanks!  AAT

 

192.168.1.101:63145Application 
UDP Any -> 63145
Broadband Connection (Coax)Disabled 
192.168.1.102:63145Application 
UDP Any -> 63146
Broadband Connection (Coax)Disabled
3 REPLIES 3
AAT
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 8
Registered: ‎02-06-2012

Re: HELP!!! Bad Gateway Error on Remote DVR website

Message 2 of 4
(1,264 Views)

Oh, I forgot to mention, I've rebooted the boxes, rebooted the gateway and I've also used the Vz website reset tool to reset the dvr boxes.  Nothing has worked.

mvmone
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 8
Registered: ‎10-01-2008

Re: HELP!!! Bad Gateway Error on Remote DVR website

Message 3 of 4
(1,224 Views)

 

I have the same issue.  Called Tech support but they were no help.

lorimas
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎02-24-2012

Re: HELP!!! Bad Gateway Error on Remote DVR website

Message 4 of 4
(1,005 Views)

So is anyone out there that can help with this Bad Gateway message ?   Many of us are still having a problem.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Have a spare Fios-G1100?Learn how to bridge it into your network
Get Started


Covid19

Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.
Modal Dialogue Title