Accessibility Resource Center Skip to main content
Have a phone you love? Get up to $500 when you bring your phone.
end of navigation menu

NO PICTURE...HAVE AUDIO

SOLVED
Reply
ceer44
Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎01-04-2018

NO PICTURE...HAVE AUDIO

Message 1 of 10
(44,351 Views)

WATCHING A PROGRAM AND WENT TO CHANGE THE CHANNEL.  PICTURE FROZE.  REBOOTED THE BOX BY PULLING THE PLUG.  WAITED A HALF HOUR THEN PLUGGED POWER CORD IN.  NO PICTURE BUT HAVE AUDIO.  I CAN CHANGE CHANNEL AND HEAR DIFFERENT AUDIO BUT NO PICTURE.  ANY HELP FOR THI S PROBLEM?  DO I NEED A NEW PVR FIOS BOX?  WE HAVE TWO PVR'S IN THE HOME AND THE OTHER ONE IS WORKING FINE.  WE HAVE A THIRD BOX THAT IS A " SLAVE " TO THE OTHER 2.  SORRY ABOUT USING THAT WORD BUT CAN'T THINK OF ANOTHER TERM FOR IT.  TV WORKS BECAUSE I WATCHED A DVD ON IT JUST A FEW MINUTES AGO.  JJM

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Seeker1437
Gold Contributor I Gold Contributor I
Gold Contributor I
Posts: 221
Registered: ‎01-01-2018

Re: NO PICTURE...HAVE AUDIO

Message 2 of 10
(44,044 Views)

I know it can be frustrating to have the black screen.

 

If I may ask, when you try to open the guide or the menu, does it come up for you?

 

If is does not, what kind of cabling is used to send video from the STB to your TV?

 

If it does, can you try the following:

  1. Unplug the power cord to the STB
  2. If you turn the box so that you are looking at the back, you should have a coaxial cable (one that screw onto the back of the STB) on the very left. Can you disconnect that cable, wait 30 seconds and reconnect that cable making sure it is tight and secure.
  3. Plug the power cable back in, allow the box to boot back up and see if it works.

View solution in original post

9 REPLIES 9
Seeker1437
Gold Contributor I Gold Contributor I
Gold Contributor I
Posts: 221
Registered: ‎01-01-2018

Re: NO PICTURE...HAVE AUDIO

Message 2 of 10
(44,045 Views)

I know it can be frustrating to have the black screen.

 

If I may ask, when you try to open the guide or the menu, does it come up for you?

 

If is does not, what kind of cabling is used to send video from the STB to your TV?

 

If it does, can you try the following:

  1. Unplug the power cord to the STB
  2. If you turn the box so that you are looking at the back, you should have a coaxial cable (one that screw onto the back of the STB) on the very left. Can you disconnect that cable, wait 30 seconds and reconnect that cable making sure it is tight and secure.
  3. Plug the power cable back in, allow the box to boot back up and see if it works.
ceer44
Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎01-04-2018

Re: NO PICTURE...HAVE AUDIO

Message 3 of 10
(43,972 Views)

verizon had to send us a new pvr set box...everything is ok now....thanks for asking

thelasterd
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎08-09-2018

Re: NO PICTURE...HAVE AUDIO

Message 4 of 10
(40,770 Views)

I tried all of the trouble shooting plans that were proposed for every single scenario. Still did not fix the problem. Unable to get ahold of anyone at Fios to fix the issue, since it is 10:35 at night. Weirdest problem I have ever had. 

GaryDM
Moderator Moderator
Moderator
Posts: 2,400
Registered: ‎07-06-2016

Re: NO PICTURE...HAVE AUDIO

Message 5 of 10
(40,767 Views)
Hi thelasterd,

Your issue has been escalated to a Verizon agent. Please check your Private Message Inbox for a message from Verizon_Support. You can find your Inbox by clicking on your username at the top right corner of this page. Please direct all correspondence concerning your issue to the agents, who will be assisting you privately.
Carlito
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎08-12-2018

Re: NO PICTURE...HAVE AUDIO

Message 6 of 10
(40,636 Views)

This happens to me lately often usually I turn off the box and turn it back on.. but now it's getting annoying. It does more frequently . I just want to turn it on and watch instead of playing around with everything to get it to work

CRobGauth
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 8,010
Registered: ‎11-04-2008

Re: NO PICTURE...HAVE AUDIO

Message 7 of 10
(40,618 Views)

No reason to turn off box. Doesn't use any less electricity.


If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
2020Foodie
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎04-13-2020

Re: NO PICTURE...HAVE AUDIO

Message 8 of 10
(21,175 Views)

This worked for me! Thank you!!!

mopzo
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 19
Registered: ‎02-15-2011

Re: NO PICTURE...HAVE AUDIO

Message 9 of 10
(12,589 Views)

Why does it need to be private? Numerous customers have the same problem. Any results? Was the issue resolved? 

GaryDM
Moderator Moderator
Moderator
Posts: 2,400
Registered: ‎07-06-2016

Re: NO PICTURE...HAVE AUDIO

Message 10 of 10
(12,585 Views)

In order to keep discussion on the community current, this topic has been locked to prevent new replies. If you have a similar question or issue that you wish to discuss, then please feel free to post a new message on the most relevant board. Thanks!

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Have a spare Fios-G1100?Learn how to bridge it into your network
Get Started


Covid19

Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.
Modal Dialogue Title