Accessibility Resource Center Skip to main content
Have a phone you love? Get up to $500 when you bring your phone.
end of navigation menu

Splitter question

SOLVED
Reply
K1998
Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎02-13-2011

Splitter question

Message 1 of 4
(4,125 Views)

I have the fios triple play. I have 1 fios box connected to a tv in the living room. I have the fios router connected to a computer in a bedroom. I would like to add a tv in the same bedroom where the router is. Is it possible to use a splitter in this case?  Splitting between a tv and a router?  Thanks for any info.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Hubrisnxs
Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 5,881
Registered: ‎07-22-2009

Re: Splitter question

Message 2 of 4
(4,099 Views)

yes you can, just make sure to use a 5-1000MHz splitter. If you buy a larger splitter and don't plan on using all the ports, you need to cap (terminate) the un-used ports.

 

View solution in original post

3 REPLIES 3
Hubrisnxs
Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 5,881
Registered: ‎07-22-2009

Re: Splitter question

Message 2 of 4
(4,100 Views)

yes you can, just make sure to use a 5-1000MHz splitter. If you buy a larger splitter and don't plan on using all the ports, you need to cap (terminate) the un-used ports.

 

K1998
Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎02-13-2011

Re: Splitter question

Message 3 of 4
(4,096 Views)

Awesome.. thanks for your reply.

LawrenceC
Moderator Moderator
Moderator
Posts: 11,676
Registered: ‎03-18-2013

Re: Splitter question

Message 4 of 4
(1,380 Views)

As this thread is now over two years old, it will be locked in order to keep discussions current. If you have the same or a similar question/issue we invite you to start a new thread on the topic.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Have a spare Fios-G1100?Learn how to bridge it into your network
Get Started


Covid19

Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.
Modal Dialogue Title