Accessibility Resource Center Skip to main content
Have a phone you love? Get up to $500 when you bring your phone.
end of navigation menu

STB fast forwarding recorded tv shows from the Media DVR.

SOLVED
Reply
Lestwist45
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 13
Registered: ‎02-02-2009

STB fast forwarding recorded tv shows from the Media DVR.

Message 1 of 35
(7,424 Views)
When watching a recorded program on my remote STB in the next room ..Tv programs will always start Fast Forwarding all by itself. I see others are having the samething happen to them too..Hello to the MODs out here..this a glick/bug? Is there a fix for this? 
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Lestwist45
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 13
Registered: ‎02-02-2009

Re: STB fast forwarding recorded tv shows from the Media DVR.

Message 8 of 35
(7,348 Views)
Thanks for the heads up nascar..Hey,Techman 28, Iam going to talk to MODS are YOU a MOD???
Message Edited by Lestwist45 on 02-03-2009 10:40 AM
Message Edited by Lestwist45 on 02-03-2009 10:41 AM

View solution in original post

34 REPLIES 34
nascar
Gold Contributor IV
Gold Contributor IV
Posts: 1,252
Registered: ‎09-11-2008

Re: STB fast forwarding recorded tv shows from the Media DVR.

Message 2 of 35
(7,393 Views)

I reported this to a couple techs and even provided video to show what was happening.  It always happens during a commercial and it seems to be a Verizon inserted commercial.

 

So far no one has told me there is a fix for this.  It would be nice to hear some feedback from Verizon, but nothing.

 


@Lestwist45 wrote:
When watching a recorded program on my remote STB in the next room ..Tv programs will always start Fast Forwarding all by itself. I see others are having the samething happen to them too..Hello to the MODs out here..this a glick/bug? Is there a fix for this? 

 

TimSykes
Gold Contributor III
Gold Contributor III
Posts: 1,059
Registered: ‎10-21-2008

Re: STB fast forwarding recorded tv shows from the Media DVR.

Message 3 of 35
(7,390 Views)
That would be a awsome feature. Auto fast forward commercial.
Techman28
Gold Contributor IV
Gold Contributor IV
Posts: 1,340
Registered: ‎10-13-2008

Re: STB fast forwarding recorded tv shows from the Media DVR.

Message 4 of 35
(7,385 Views)

lol Timsykes

 

That issue was pertaining to a few commercials but those have since been resolved if you get additional in please let me know so I can see what's going on there....nascar I believe you emailed me the recording of yours

nascar
Gold Contributor IV
Gold Contributor IV
Posts: 1,252
Registered: ‎09-11-2008

Re: STB fast forwarding recorded tv shows from the Media DVR.

Message 5 of 35
(7,381 Views)

Resolved? Smiley Surprised

 

It just happened to me the other day.

 


@Techman28 wrote:

lol Timsykes

 

That issue was pertaining to a few commercials but those have since been resolved if you get additional in please let me know so I can see what's going on there....nascar I believe you emailed me the recording of yours


 

cjacobs001
Silver Contributor III
Silver Contributor III
Posts: 398
Registered: ‎10-09-2008

Re: STB fast forwarding recorded tv shows from the Media DVR.

Message 6 of 35
(7,360 Views)
A temp fix is to powercycle the DVR (unplug for at least 45 seconds) and then plug back to allow the DVR to refresh its programmimg, or, call tech support and have them reload the programming.  the cause of the issue has to be local, otherwise it would happen to everybody.  with that said, try re-seating all coax cable at both ends of each cable. The coax going to the dvr from the wall, the coax from the wall back to the splitter, the coax from the splitter back to the ont.  realize that the more connections there are (more splitters, junction boxes, etc.) the greator the chances will be that the coax connections would be an issue.
cjacobs001
nascar
Gold Contributor IV
Gold Contributor IV
Posts: 1,252
Registered: ‎09-11-2008

Re: STB fast forwarding recorded tv shows from the Media DVR.

Message 7 of 35
(7,357 Views)

Although I appreciate the advice... That does nothing to solve the problem.  Once I have a recording with the issue I can recreate it at will. 

 

 


@cjacobs001 wrote:
A temp fix is to powercycle the DVR (unplug for at least 45 seconds) and then plug back to allow the DVR to refresh its programmimg, or, call tech support and have them reload the programming.  the cause of the issue has to be local, otherwise it would happen to everybody.  with that said, try re-seating all coax cable at both ends of each cable. The coax going to the dvr from the wall, the coax from the wall back to the splitter, the coax from the splitter back to the ont.  realize that the more connections there are (more splitters, junction boxes, etc.) the greator the chances will be that the coax connections would be an issue.

 

Lestwist45
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 13
Registered: ‎02-02-2009

Re: STB fast forwarding recorded tv shows from the Media DVR.

Message 8 of 35
(7,349 Views)
Thanks for the heads up nascar..Hey,Techman 28, Iam going to talk to MODS are YOU a MOD???
Message Edited by Lestwist45 on 02-03-2009 10:40 AM
Message Edited by Lestwist45 on 02-03-2009 10:41 AM
TimSykes
Gold Contributor III
Gold Contributor III
Posts: 1,059
Registered: ‎10-21-2008

Re: STB fast forwarding recorded tv shows from the Media DVR.

Message 9 of 35
(7,339 Views)
He is a verizon employee, the mods/admin names are in red on the whos online screen.
Message Edited by TimSykes on 02-03-2009 01:48 PM
Techman28
Gold Contributor IV
Gold Contributor IV
Posts: 1,340
Registered: ‎10-13-2008

Re: STB fast forwarding recorded tv shows from the Media DVR.

Message 10 of 35
(7,337 Views)

I am a Technical Mod that can do just about ANYTHING and somethings just take time.

 

 

 

Nascar do you have any other commercials or are they the same ones? Please tell me your not watching the same recorded stuff from before and that's what your referring to lol 😉 Let me know of any new Comercial that causes this please.

 

 

Timsykes, While I show employee I'm a special person with special privs 😉

Message Edited by Techman28 on 02-03-2009 12:49 PM
How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Have a spare Fios-G1100?Learn how to bridge it into your network
Get Started


Covid19

Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.
Modal Dialogue Title