Accessibility Resource Center Skip to main content
Have a phone you love? Get up to $500 when you bring your phone.
end of navigation menu

STB Options

SOLVED
Reply
jbsman
Contributor
Contributor
Posts: 5
Registered: ‎08-30-2009

STB Options

Message 1 of 5
(5,706 Views)

Is there a way to set up a Motorola QIP2500-3 STB so that the digital clock display is off when the STB is off?  This particular STB is in a bedroom on a wall rack, and the bright digital clock is annoying in the middle of the night.  The time display is redundant to the various other clocks in the room as well.

 

TIA - jbsman

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
BrianMcD
Silver Contributor III
Silver Contributor III
Posts: 412
Registered: ‎05-01-2009

Re: STB Options

Message 2 of 5
(5,693 Views)

I have my Bedroom STB configured the way that you want.

 

I'm not at my STB, so I can't give you the exact sequence, but...

 

Press the menu button on the remote and look thru the Options.  (I have mine set to show the Channel Number when on and nothing when off.

 

If you can't locate it ley me know and I'll post menus to configure it.

If you are the original poster (OP) and your issue is solved, please remember to click the "Solution?" button so that others can more easily find it.
If anyone has been helpful to you, please show your appreciation by clicking the "Kudos" button.

View solution in original post

4 REPLIES 4
BrianMcD
Silver Contributor III
Silver Contributor III
Posts: 412
Registered: ‎05-01-2009

Re: STB Options

Message 2 of 5
(5,694 Views)

I have my Bedroom STB configured the way that you want.

 

I'm not at my STB, so I can't give you the exact sequence, but...

 

Press the menu button on the remote and look thru the Options.  (I have mine set to show the Channel Number when on and nothing when off.

 

If you can't locate it ley me know and I'll post menus to configure it.

If you are the original poster (OP) and your issue is solved, please remember to click the "Solution?" button so that others can more easily find it.
If anyone has been helpful to you, please show your appreciation by clicking the "Kudos" button.
bwilson2901
Contributor
Contributor
Posts: 3
Registered: ‎08-30-2009

Re: STB Options

Message 3 of 5
(5,661 Views)

Menu-settings-set top box-standby front display-turn off display

jbsman
Contributor
Contributor
Posts: 5
Registered: ‎08-30-2009

Re: STB Options

Message 4 of 5
(5,653 Views)

Thank you.  That got me to the right place!!

jbsman
Contributor
Contributor
Posts: 5
Registered: ‎08-30-2009

Re: STB Options

Message 5 of 5
(5,649 Views)

Thanks - also got me to the right area to fix this display!! - jbsman

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Have a spare Fios-G1100?Learn how to bridge it into your network
Get Started


Covid19

Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.
Modal Dialogue Title