Accessibility Resource Center Skip to main content
Have a phone you love? Get up to $500 when you bring your phone.

sony bravia internet

SOLVED
Reply
ilpak
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 13
Registered: ‎01-05-2012

sony bravia internet

Message 1 of 7
(1,735 Views)

Hi, for almost a year i was geting videos on my tv using dongle(wifi adapter for sony). Few days ago it stopped. TV can't get signal from a router any more. I tried to reset, new setup. Nothing works. If anyone has similar problem.

 

Thanks 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
ilpak
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 13
Registered: ‎01-05-2012

Re: sony bravia internet

Message 6 of 7
(1,635 Views)

the problem was sony wifi adapter(dongle) which worked only for 1y and 1m. and warranty only for 1 year. no more dongles for me. i have an extra netgear router. i'll try hardwire this router to tv and send signal from fios router to netgear. just don't know how to do this yet

View solution in original post

6 REPLIES 6
Anti-Phish
Gold Contributor III
Gold Contributor III
Posts: 1,122
Registered: ‎12-04-2009

Re: sony bravia internet

Message 2 of 7
(1,718 Views)

Have you tried the obvious things such as rebooting the router and power cycling the TV?

Do you have other wireless devices that can connect to the router?

 

ilpak
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 13
Registered: ‎01-05-2012

Re: sony bravia internet

Message 3 of 7
(1,707 Views)

yes i did power reset on sony tv, reset router, even reset television to the original factory settings. nothing works. start changing channelson a router and whatever logos i had on my tv for varios videos they are disappeared

Smith6612
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 7,611
Registered: ‎12-15-2010

Re: sony bravia internet

Message 4 of 7
(1,690 Views)

Is the TV able to pick up signals from other Wireless networks? Need to see if perhaps the Wireless Dongle stopped working all together.

ilpak
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 13
Registered: ‎01-05-2012

Re: sony bravia internet

Message 5 of 7
(1,679 Views)

i could see other networks just few days ago, but not any more. though after i did reset tv to factory setting i could see my network but after setup it disapeared.  status for wireless device (dongle) is ok

 

thanks

ilpak
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 13
Registered: ‎01-05-2012

Re: sony bravia internet

Message 6 of 7
(1,636 Views)

the problem was sony wifi adapter(dongle) which worked only for 1y and 1m. and warranty only for 1 year. no more dongles for me. i have an extra netgear router. i'll try hardwire this router to tv and send signal from fios router to netgear. just don't know how to do this yet

Smith6612
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 7,611
Registered: ‎12-15-2010

Re: sony bravia internet

Message 7 of 7
(1,607 Views)

@ilpak wrote:

the problem was sony wifi adapter(dongle) which worked only for 1y and 1m. and warranty only for 1 year. no more dongles for me. i have an extra netgear router. i'll try hardwire this router to tv and send signal from fios router to netgear. just don't know how to do this yet



You can do this if the Netgear supports WDS. Log into the Netgear (usually the information is printed on the bottom of the router) and see if you can use WDS in Client Bridged mode and set up the Netgear as a bridge.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Have a spare Fios-G1100?Learn how to bridge it into your network
Get Started


Covid19

Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.
Modal Dialogue Title