Accessibility Resource Center Skip to main content
Have a phone you love? Get up to $500 when you bring your phone.

TV Says No Signal

SOLVED
Reply
RobV
Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-16-2020

Re: TV Says No Signal

Message 21 of 40
(7,592 Views)

THanks!

Jehan
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎08-30-2020

Re: TV Says No Signal

Message 22 of 40
(7,378 Views)

Turning on UHD for the hdmi input I have the mini plugged into worked for me! It had been working for over a year then just stopped a few days ago. Thanks for the solution!

Delaware61
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎09-02-2020

Re: TV Says No Signal

Message 23 of 40
(7,323 Views)

My Hisense H9G will not recognize my Fios One mini.  All other TVs in my house have no issue.  HELP. 😞

 

clem53
Platinum Contributor I Platinum Contributor I
Platinum Contributor I
Posts: 1,873
Registered: ‎12-06-2010

Re: TV Says No Signal

Message 24 of 40
(7,309 Views)

@Delaware61 wrote:

My Hisense H9G will not recognize my Fios One mini.  All other TVs in my house have no issue.  HELP. 😞

 


Plug it into another TV and set it to 1080i resolution. Hook it back up to the Hisense, see if you now have a picture. Check the input you hook the Verizon box to and make sure it is enabled for enhanced color, UHD, or whatever Hisense calls 4K. Then re-enable 4K on the Fios box.

Bowlingpro765
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎09-03-2020

Re: TV Says No Signal

Message 25 of 40
(7,280 Views)

I just experienced the same issue. Had a mini hooked up to my Vizio and my main hooked up to a Sony. One day the mini stopped working, went through 3 replacements until I realized it’s bc the mini isn’t compatible. I ended up switching my set top boxes (hooked up mini with Sony and main with Vizio) and now everything works fine. Wish Fios customer service new about this nuance but happy it’s working now 

AWiseGuy
Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-25-2020

Re: TV Says No Signal

Message 26 of 40
(25,403 Views)

I had the same problem, and called Verizon tech-support. Apparently, a memo just came out with a solution. It’s a Vizio TV problem. Here is the fix:

1. use your Visio remote

2. press the menu button 

3. Select “input settings

4. scroll to the input used by your Fios cable box (usually HDMI-1). Select that. 
5. scroll to Full UHD color

6. turn it “on”

your picture should come on. Simply press “exit”

that should do it!

campbellpa
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎06-27-2019

Re: TV Says No Signal

Message 27 of 40
(7,183 Views)

This was the solution!  After being online with Verizon for a long while.   Changing out cables and boxes, rebooting and powering up and down I saw this and thought I’ll give it a try and bingo - it worked!    The Visio TV had been working fine and then we turned it on yesterday and the HDMI ports were not recognized - no signal.   Some software was changed somewhere - lol. Happy it’s fixed.  Thank you!

Krryan7777
Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎09-09-2020

Re: TV Says No Signal

Message 28 of 40
(7,059 Views)

How do you turn on full uhd color on tv? It won’t let me select it 

Krryan7777
Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎09-09-2020

Re: TV Says No Signal

Message 29 of 40
(7,056 Views)

OMGgg thank you SOOOOmuch! It works now!! Saved me 100$! Thank God I googled this 

it’s been so annoying for a week trying to figure this out. 
disreguard the above question, I figured it out. Shame on Vizio 

clem53
Platinum Contributor I Platinum Contributor I
Platinum Contributor I
Posts: 1,873
Registered: ‎12-06-2010

Re: TV Says No Signal

Message 30 of 40
(7,019 Views)

@Krryan7777 wrote:

OMGgg thank you SOOOOmuch! It works now!! Saved me 100$! Thank God I googled this 

it’s been so annoying for a week trying to figure this out. 
disreguard the above question, I figured it out. Shame on Vizio 


Several people on the Vizio website have the same issue. Vizio should have made UHD color the default on their TVs, instead they chose standard HD as the default, causing problems with 4K external sources.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Have a spare Fios-G1100?Learn how to bridge it into your network
Get Started


Covid19

Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.
Modal Dialogue Title